Hannah Lehmann

Jeg er uddannet psykolog i 2003, autoriseret af psykolognævnet i 2009 og medlem af Dansk psykologforening. Jeg har et bredt teoretisk fundament og derudover også en bred erfaring som psykolog i såvel offentligt som privat regi.

Jeg opdaterer min faglige viden løbende gennem såvel kurser som efteruddannelser. Jeg har senest taget en efteruddannelse i legeterapi på specialist niveau.

Mit fokusområde har især været terapi med børn og unge, som jeg har en specialviden indenfor. Men i de senere år har jeg også beskæftiget mig med stress- og kriseramte voksne samt parterapi. 

I det terapeutiske arbejde trækker jeg på forskellige metoder, og er grundig med at tilrettelægge terapi og supervision, så det passer lige præcis i forhold til den enkelte klient og den problemstilling, som er i spil. Jeg har særlig erfaring indenfor den mentaliserende tilgang, narrativ psykologi herunder storytelling. Jeg har ligeledes erfaring indenfor eksistentiel psykoterapi, den psykodynamiske tilgang samt kognitiv terapi.

Jeg møder altid den enkelte åbent og med stor respekt.

 

Praktiske oplysninger

Du kan bestille tid ved at henvende dig på 25 76 02 46  og få oplysning om pris.

Hvis jeg er optaget og ikke kan besvare dit opkald, kan du altid lægge en besked, så jeg vil ringe dig op hurtigst muligt. Du kan også maile mig på psykolog@hannahlehmann.dk 

Jeg forsøger at planlægge min tid, så man altid kan komme til med forholds kort varsel, hvis det haster.

Samtalerne afholdes under rolige og rare omgivelser i vores praksis i Næstved på Sjælland hvor vi modtager klienter/supervisander fra hele Sjælland og Storkøbenhavn.

Kig rundt på hjemmesiden og spørg til det, du måske ikke lige finder.

Der er mulighed for at få tilskud gennem sundheds- og helbredsforsikringer samt Sygeforsikringen Danmark.

Betaling sker fra gang til gang.

Ved aflysning vil jeg gerne vide besked dagen inden før kl. 12, ellers betales for en gang. Dette giver den største fleksibilitet, så personer med akutte behov kan få en hurtig tid.