Terapi

Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og terapigruppe for psykologer.
Gennem 40 års erfaring med terapi, har jeg fulgt de strømninger i teorier og metoder, som har været i psykologien i Danmark.
Oprindelig er jeg uddannet i psykodynamisk psykoterapi, senere har jeg taget efteruddannelse i psykodrama, i kropsterapi, shock-traume terapi, systemisk terapi, socialkonstruktivistisk tænkning, hypnose og narrativ terapi. Terapi skræddersys til den enkelte ”Hver ny klient en ny terapi”.
Jeg har gået ”håndværkervejen” og selv gået i terapi indenfor flere forskellige retninger og får fortløbende supervision på mit arbejde i klinikken. Desuden går jeg hele tiden på kurser og snuser til det seneste nye.

 

Individuel terapi i Næstved

Terapi med børn, unge og voksne har altid været mit varemærke, men i de seneste år fylder mine supervisionsgrupper og kurser for meget i kalenderen, så derfor har jeg en mindre del af terapi nu.
Du er altid velkommen til at henvende dig, for hvis jeg ikke selv kan, samarbejder jeg med de psykologer, som er tilknyttet Psykologgruppen, og der er i reglen en, der kan træde til.

 

Parterapi

Kom i tide mens der endnu er en chance for at tale sammen og finde en ny vej.
Hvis I kommer sent, kan samtaler hjælpe til at skilles, finde ud af starten på det livslange samarbejde omkring børnene efter skilsmissen og værdsætte det, som I har haft sammen, frem for ”at smide barnet ud med badevandet” i skilsmisseprocessen.

 

Terapigruppe for psykologer

Efteruddannelses terapigruppe for psykologer. Kursets titel:
”Livshistorier og stories” – Fokus på egen udvikling og resurseforankring i det daglige psykologarbejde.
Kurset afholdes over 8 hele dage. Desuden individuelle terapisessions for psykologer.
Kontakt mig for en plads på kommende hold.

 

Jeg kan kontaktes her.