Klinikken

Indretning

Psykologgruppen holder til i lyse venlige lokaler tæt på Næstved station.

Vi har med vilje valgt den indretning for at klienter og supervisander kan føle sig velkomne i klinikken. Desuden har vi lette møbler, som vi kan flytte rundt på i forhold til at arbejde med individuelle, par eller grupper.

I venteværelset findes de sidste nye blade og bøger, så ventetiden ikke føles for lang, og vi lægger vægt på altid at starte sessioner til tiden.

 

Bøger og materialer

Bøgerne om storytelling og om hypnose bruges i undervisning i huset.

Erica legematerialet bruges i legeterapi og de mange sjove ting, vi har rundt om i huset, bruges som fælles tredje i storytelling i terapi og i supervision.

 

Historisk bygning

Vi har til huse i en historisk bygning Våbenbrødrenes Stiftelse fra 1876. Huset blev oprindeligt bygget til soldater efter krigen i 1864, hvor de kunne bo med deres familier i små bitte lejligheder. Senere er huset blevet renoveret flere gange, så der nu er større lejemål, og stueetagen har i en årrække huset erhvervslejemål. Psykologgruppen har været her siden 1.maj 2007, hvor vi har indrettet os i halvdelen af stueetagen.

Arbejdsområder og metoder

Vi er tre erfarne psykologer her: Grethe Bruun, Anna-Marie Sass og Hannah Lehmann med hver vores specialer, som du kan finde uddybet rundt på hjemmesiden. Vi arbejder med mange metoder i klinikken: kognitiv, eksistentiel, mentaliseringsbaseret, systemisk, narrativ, storytelling og hypnose.

Billederne her på hjemmesiden afspejler den brede vifte af aktiviteter, som vi har gang i:

Fra legeterapi med børn til specialistundervisning af psykologer.

Vi arbejder tilsammen med børn, unge og voksne i terapi og rådgivningssamtaler. Desuden laver vi krisesamtaler og stressforløb.

Et andet stort arbejdsområde er supervision af behandlings- og sundhedspersonale, hvor vi arbejder både med individuelle forløb og med supervisionsgrupper. Vi superviserer også plejefamilier og opholdssteder, ligesom ledere kan få coaching og supervision her i huset.

Vi tager også ud af huset til kursusdage og supervisionsforløb.